Meegroeien met stijgingen, bescherming bij dalingen

Nu ook voor Huobi klanten

En ontdek wat het resultaat voor je wallet kan zijn​

Handelen of hodlen?

Wat doe je met je crypto’s? Veel mensen kiezen uit gemak om er niks mee te doen. Toch is ook het zogenaamde hodlen geen garantie voor succes. Bijvoorbeeld als de crypto’s een vrije val maken.

Handelen in crypto’s brengt ook risico’s met zich mee. 90% van de mensen die gaan handelen in crypto’s verliest op termijn geld. Hier zijn een aantal redenen voor:

  • gebrek aan kennis
  • geen goed plan
  • handelen vanuit emoties
  • niet 24/7 paraat
 

Crypto’s slapen nooit, maar hoe haal je er dan toch het meeste uit?

Laat het over aan de robots

Daarom heeft Diamond Pigs trading bots ontwikkeld. Deze kijken 24/7 dagen naar de meest succesvolle handel strategieën. De beste passen ze toe op je crypto’s.

Dit is fundamenteel anders dan wat andere crypto bots doen. Die zijn passief en reageren veel te laat op grote koerswisselingen. 

Onze bots zorgen bij heftige dalingen dat je crypto’s tijdelijk naar euro’s gaan. Zodra de koersen weer gaan stijgen stappen ze terug in crypto’s.

Handel als een pro, zonder er iets voor te doen

Als Huobi klant kun jij nu eenvoudig mee profiteren van onze geautomatiseerde strategieën. Zonder enig risico, want de crypto’s blijven op je eigen wallet. En je kan stoppen wanneer je wilt.

Tot 200 euro is het volledig gratis. Daarboven vragen wij een klein deel van de winst die jij maakt. Zo verdienen wij alleen als jij profiteert.

Test onze strategieën in de demo modus. Kies je instapmoment en bedrag om te zien hoe onze robots handelen.

En ontdek zelf wat het resultaat voor jou vandaag had kunnen zijn

Spoiler alert! De daling van afgelopen jaar was grotendeels aan je voorbijgegaan.