Handel als een Pro, Slaap als een Roos

Het beste alternatief voor hodelen en handelen.
Trading bots die weten wanneer ze moeten in- en uitstappen. Zo beschermen we u in slechte tijden en groeien we in goede tijden.

En ontdek wat het resultaat kan zijn voor uw portefeuille.

Crypto slaapt nooit

Voor de meeste mensen is dagelijkse handel in crypto’s een te grote uitdaging. Het brengt een hoge mate van risico met zich mee en op de lange termijn zal 90% van de handelaren waarschijnlijk geld verliezen. Hier zijn een paar redenen waarom:

Heb je diepgaande kennis of voer je een fundamentele analyse uit op al je munten?

Bent u een ervaren handelaar en heeft u diepgaande kennis over technische analyse?

Bent u in staat om vast te houden aan uw principes en uw trades uit te voeren op basis van uw plan?

Heeft u een baan? Een partner? Kinderen? Hobby’s?

Laat het aan de robots over

Haal het meeste uit uw crypto's

Diamond Pigs gebruikt trading bots om uw cryptowinsten te maximaliseren. Onze bots volgen 24/7 succesvolle handelsstrategieën en zorgen voor optimale koop- en verkooptijden. Bescherm uzelf tegen dips met tijdelijke stablecoin transfers, voordat u weer in crypto's stapt als de prijzen stijgen.

Dynamische AI-bots

Dit is fundamenteel anders dan wat andere cryptobots doen. Ze zijn passief en reageren vaak veel te laat op grote wisselkoersveranderingen. Zo ben je veilig bij Diamond Pigs als de prijzen plotseling dalen, en kun je winst maken als de prijzen stijgen.

Cijfers liegen niet

Handel als een pro, zonder iets te doen

Als gebruiker van Bitvavo, Binance of Huobi kunt u nu eenvoudig profiteren van de geautomatiseerde handelsstrategieën van Diamond Pigs. De crypto blijft altijd in uw eigen wallet en u kunt stoppen wanneer u wilt.

Gratis deelname tot € 200. Wij rekenen alleen een maandelijkse Service Fee van 0,167% en een Performance Fee van 15% van de winst die wij voor u realiseren. Zo verdienen wij alleen geld als u profiteert.

En ontdek zelf wat het resultaat vandaag voor jou had kunnen zijn. Spoiler alert! Het najaar van 2022 was grotendeels aan u voorbijgegaan.

Het verhaal achter Diamond Pigs

De begindagen
in 2013

Diamond Pigs bestaat uit early adopters van cryptocurrency. In 2013 kocht een van onze medeoprichters, Vincent Everts, zijn eerste Bitcoin.

December 2017

We hebben een informeel fonds opgericht genaamd “Cryptopig”.
 

November 2021

We begonnen Diamond Pigs, verwelkomden onze vrienden en familie als eerste gebruikers, en brachten de Binance API-verbinding tot stand. Het leven is goed!

Onze missie

Ons doel is om de cryptocurrency-kennis die we in de loop der jaren hebben verzameld te delen en iedereen te helpen bij het bereiken van succesvolle handelsresultaten.
 

Wat is Diamond Pigs?

Als u snelle winsten wilt maken met cryptocurrencies, moet u risico's nemen en gokken. Dit is echter niet onze primaire focus. Ons doel is om deze risico's te beperken en een langetermijnbenadering van cryptobeleggingen te hanteren. Ontdek onze brede selectie van beleggingsstrategieën HIER.

En ontdek zelf wat het resultaat vandaag voor jou had kunnen zijn. Spoiler alert! Het najaar van 2022 was grotendeels aan u voorbijgegaan.

Een uitgebreide selectie van drie categorieën beleggingsstrategieën: actief, index en hodl met de mogelijkheid om uw lidmaatschap op elk moment op te zeggen.

Een intuïtief gebruikersdashboard met realtime prestatiecijfers, actuele informatie over handelskosten en transacties, en meerdere factureringsopties.

Wijs slechts een deel van uw portefeuille toe aan Diamond Pigs en verhandel of houd uw favoriete munten individueel. Bovendien heeft u de optie om één of meerdere strategieën te selecteren, en kunt u gemakkelijk tot 100% van uw fondsen omzetten in BTC of stablecoins op elk moment.