Diamond_Pigs_logo

Login

Meegroeien met stijgingen, bescherming bij dalingen

Nu ook voor Bitvavo klanten

En ontdek wat het resultaat voor je wallet kan zijn​

Handelen of HODLen?

Wat doe je met je crypto’s? Veel mensen kiezen uit gemak om er niks mee te doen. Toch is ook het zogenaamde hodlen geen garantie voor succes. Bijvoorbeeld als de crypto’s een vrije val maken.

Handelen in crypto’s brengt ook risico’s met zich mee. 90% van de mensen die gaan handelen in crypto’s verliest op termijn geld. Hier zijn een aantal redenen voor:

  • gebrek aan kennis
  • geen goed plan
  • handelen vanuit emoties
  • niet 24/7 paraat

Crypto’s slapen nooit, maar hoe haal je er dan toch het meeste uit?

Laat het over aan de robots

Bij Diamond Pigs gebruiken we geavanceerde, door AI aangedreven handelsbots die 24/7 onvermoeibaar werken om uw winsten te optimaliseren. Deze bots volgen marktactiviteiten voor fundamenteel sterke munten, identificeren optimale koop- en verkoopkansen en voeren de transacties automatisch uit direct in uw portemonnee.

Stem Uw Investeringen Af: Kies uit actieve en indexstrategieën om aan uw investeringsvoorkeuren te voldoen. U kunt één of een combinatie van deze strategieën selecteren en eenvoudig terugkeren naar Bitcoin en EUR wanneer u dat wenst.

Uw Crypto, Uw Keuze!
Wilt u sommige munten HODLen terwijl u andere verhandelt? Geen probleem! Wijs een deel of uw volledige portemonnee toe om beheerd te worden door onze bots.

Handel als een pro, zonder er iets voor te doen

Als Bitvavo klant kun jij nu eenvoudig mee profiteren van onze geautomatiseerde strategieën. Zonder enig risico, want de crypto’s blijven op je eigen wallet. En je kan stoppen wanneer je wilt.

Tot 200 euro is het volledig gratis. Daarboven vragen wij een klein deel van de winst die jij maakt. Zo verdienen wij alleen als jij profiteert.

Test onze strategieën in de demo modus. Kies je instapmoment en bedrag om te zien hoe onze robots handelen.

En ontdek zelf wat het resultaat voor jou vandaag had kunnen zijn

Spoiler alert! De daling van afgelopen jaar was grotendeels aan je voorbijgegaan.